In navolging van de nieuw aangekondigde overheidsmaatregelen zullen er gedurende deze week en de komende twee weken in ieder geval geen toeschouwers welkom zijn bij ADO. De gezondheid van niet alleen onze leden, maar ook hun naaste vrienden en familie gaat voor alles. Wij hebben daarom volledig begrip voor dit besluit.

ADO verzoekt iedereen om voorzichtig te blijven. Voor alle leden geldt: blijf thuis bij corona-gerelateerde klachten en laat je testen bij de GGD. Alleen zo zorgen we ervoor dat we met elkaar gezond blijven.

Tijdelijk geen sportactiviteiten

De maatregelen van de overheid volgden kort na de eerdere aankondiging van ADO om het sportpark een week gesloten te houden in verband met het oplopend aantal besmettingen in en rondom de vereniging. Dat betekent dat trainingen, ADO-fit, wedstrijden en jeu de boules tot en met maandag 5 oktober niet door zullen gaan. Meer informatie over de beweegredenen vind je in dit artikel op de website van het Algemeen Dagblad.

Het bestuur houdt de situatie nauwlettend in de gaten en zal eventuele wijzigingen en maatregelen tijdig aan alle leden communiceren.

SponsorKliks