Om toch te blijven verenigen in tijden van Corona en social distancing, zullen er komende periode drie initiatieven worden gestart via MAND.

 

1. ADO's Fit-Friday

Met een online programma worden de leden gemotiveerd en stimuleerd om fit te blijven. Als je de ADO Instagram volgt of lid bent van de MAND-app, kan je iedere vrijdag een sportieve video in je inbox verwachten.

De sportieve expertise van onze selectie trainers en ADO Fit instructuers zal worden gebundeld om straks de draad weer fit op te kunnen pakken.

Wat verwachten we van jullie? Mee doen! Bovendien zou het natuurlijk genieton zijn om uiteindelijk je teamgenootjes ook te zien zwoegen, dus deel je sport ervaring door het te filmen. Stuur het vervolgens op naar Mark Smits (0627519282) en wie weet zie jij jezelf shinen op MANDag! 

 

2. NAC digitaal

De NAC gaat iedere woensdag een online activiteit aanbieden via de groepsapps van ADO F t/m C, dus houdt Whatsapp komende tijd goed in de gaten. 

Om ook de kinderen in deze tijden verbonden te houden met ADO: Fotografeer of film je knutselende of dansende kind als ze bezig zijn met de activiteit en stuur het voor zaterdagmiddag 12 uur naar Amanda de Zeeuw (0623887913).

 

3. Sharing is caring

Heb je nog andere filmpjes, foto's of ervaringen die je graag wilt delen met MAND, stuur het op naar Bart van Westen (0643716634). Keep een smile on the face van ADO :)!

SponsorKliks