Nieuws


#FLASHBACKFRIDAY

Nog 59 weken en dan is ADO 75 jaar. Deze week blikken we terug op het kampioenschap1967-1968 van D6. Herken jij iemand? Laat het weten in de comments!

#ckcado #friday #jubileum #foto #throwback

INFLUITEN 🏁📣

Komende maanden zullen we een voor een onze scheidsrechters aan jullie voorstellen. Dit nieuwe spetterende concept wordt afgetrapt door Christel, swipe snel naar rechts, hier deelt zij haar grappigste moment als scheidsrechter.

#influiten #korfballen #hoekschewaard #sgravendeel #buitenseizoen #ckcado #korfbal

UITWEDSTRIJDEN ZATERDAG 11 MEI 💙

Komende zaterdag worden er weer een hoop wedstrijden gespeeld EN belooft het mooi weer te worden. 😎 Perfect om dus lekker naar ADO te komen om verschillende teams aan te moedigen. De selectie speelt uit tegen de Weidevogels en ALO.

Naast alle korfbalwedstrijden is er ook weer een kabouteruurtje om 10:00.

Succes allemaal!✅

#ckcado #korfbal #winnen #comptitie #competitie #sgravendeel #hoekschewaard

KAMP PAKLIJST 🧳

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover, ADO Jeugdkamp 2024. Gisteren heeft iedereen een mail gehad met de laatste informatie, check deze goed!

👕 Er hangen nog een paar sponsorshirts in de kantine dus pak er nog gauw een paar mee na je training!
🍎 Alle boodschappen kunnen tot uiterlijk 11 mei in de zwarte kratten in de kantine worden gebracht.

De kampleiding is inmiddels bekend en heeft er zin in, tot snel! 💙

MOEDERDAGACTIE 🩷💙

In samenwerking met Scents, heeft de FC een leuke moederdag actie bedacht. Voor €15 stellen wij een mooi moederdag pakket voor jullie samen. Bestaande uit een medium Yankee Candle Yar, een small Yankee Candle Yar en wat chocolade.

Heb jij nou al lang een moederdag cadeau gekocht of wil je gewoon zelf kunnen genieten van de heerlijke geuren? Voor jullie zijn de kaarsen ook los te bestellen. De small Yankee Candle kaarsen kosten € 4,- en de medium Yankee Candle kaarsen kosten €7,- .

Geef je bestelling door voor vrijdag 10 mei aan Sandrien Vrieswijk (0636070995). Mochten er vragen zijn, laat dit vooral weten!

De bestellingen zijn zaterdag 11 mei op te halen. Bent u niet in de gelegenheid deze op te halen, laat dit dan even in het appje/belletje weten.

#FLASHBACKFRIDAY

Nog 60 weken en dan is ADO 75 jaar. Deze vrijdag een foto van een hele hoop fietsen.

#ckcado #jublieum #oudedoos #fotografie #team #sgravendeel #hoekschewaard