Seuterloop

Op donderdag 22 augustus 2024 organiseert ADO samen met Voorwinden weer de gezelligste hardloopwedstrijd van de Hoeksche Waard. Het parcours loopt dwars door het centrum van ’s-Gravendeel en vindt plaats midden in de ’s-Gravendeelse Feestweek. Dit staat garant voor een gezellige sfeer langs het parcours met veel toeschouwers. Zin om mee te doen? Schrijf je dan gelijk in!

Inschrijven

Wil jij je direct inschrijven voor deze editie? Klik dan hier! Digitaal inschrijven is mogelijk tot één dag voor de loop. De digitale inschrijving sluit dinsdag 20 augustus om 23.59 uur.

Je kunt je ook op de wedstrijddag inschrijven. De inschrijving is vanaf 16 uur geopend bij Voorwinden aan de Noord-Voorstraat in ’s-Gravendeel. Je betaalt voor de 5 en 10 km dan een euro meer.

Locatie

De start is op de Noord-Voorstraat in ’s-Gravendeel (langs de Kreek). Er is voor, tijdens en na de Seuterloop gelegenheid in de kantine van ADO om te verkleden en te douchen (adres: Schenkeltje 7 – ’s-Gravendeel).

Afstanden en tijden

Voor de volwassenen zijn er twee afstanden: 5 en 10 kilometer. Voor de jongste jeugd (t/m 6 jaar) is er een loop van 500 meter (één rondje Kreek). In de categorieën 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar is de afstand één kilometer (twee rondes om de Kreek). Hieronder het tijdschema:

  • 18.30: Start 500 meter (t/m 6 jaar)
  • 18.40: Start 1 km (voor 7 t/m 9 jarigen)
  • 18.50: Start 1 km (voor 10 t/m 12 jarigen)
  • 19.15: Start 5 km
  • 20.00: Start 10 km

Startnummers

Het afhalen van startnummers is mogelijk vanaf 18:00 uur in de kraam links naast het pand van Voorwinden op de Noord-Voorstraat in ‘s-Gravendeel. Dit is direct langs het parcours.

Kosten

Bij de voorinschrijving kost deelname €5,00 voor de jongste deelnemers en €10,00 voor deelnemers aan de 5 of 10 kilometer.

Schrijf je je op de wedstrijddag in, dan bedraagt het inschrijfgeld voor kinderen € 5,00 en voor de 5- en 10 km lopers €11,00.

Prijzen

Je kunt tijdens de loop bonificaties winnen. Verder hebben we per categorie een prijs voor:

  • Bij de jeugd vallen bij de jongens én meiden de beste drie deelnemers in de prijzen. 
  • Tijdens de 5 en 10 km zijn dit de eerste 5 mannen en eerste 3 vrouwen. 

Alle kinderen ontvangen na afloop een ijsje en een medaille. De 5- en 10 km lopers ontvangen een attentie.

Registratie (doorkomst)tijden 

Racetimer registreert elektronisch de tijden van alle deelnemers. Je ontvangt direct op je telefoon - via SMS, Facebook of X- je exacte doorkomsttijden.

Snelle links

 

seuterloop 's-Gravendeel


Jumbo van der Hoek
AP Klootwijk BV
Voorwinden
A&M Recycling
Brillenatelier
PhyCio
UVAR
Kies
Respicon
SponsorKliks