Lid worden

Wil jij lid worden van ADO? Dat kan! Bij ADO kun je naast korfballen ook jeu de boules beoefenen. Kom gerust een keer langs en doe gratis mee met de korfbal of jeu de boules. Na drie keer meegedaan te hebben, kun je beslissen of je lid wilt worden.

 

>> Download hier de informatiemap nieuwe leden <<

 

Korfbal

Bij CKC ADO wordt zowel wedstrijdkorfbal als breedtekorfbal beoefend. In het competitieoverzicht kun je de verschillende senioren- en jeugdteams bekijken. In de veldcompetitie wordt er tussen half maart tot en met oktober gespeeld op sportpark De Trekdam, waarna er naar de zaal verplaatst wordt (vanaf november tot en met half maart). Voor meer informatie over de korfbalteams kun je contact opnemen met:

 

Jonger dan 19 jaar

Ouder dan 19 jaar

 

Wil jij direct lid worden?

Je kunt direct lid worden van onze vereniging door contact op te nemen met de ledenadministratie: Karel Naaktgeboren ([email protected]).

Beëindiging van het lidmaatschap dient vóór 1 mei aan de ledenadministratie te worden doorgegeven. Indien na deze datum wordt besloten het lidmaatschap op te zeggen, dient op grond van de statuten (artikel 8, lid 2 & 5) over het gehele verenigingsjaar contributie betaald te worden.

SponsorKliks