Commissies en bestuur

Hieronder vind je een overzicht van de bestuursleden van c.k.c. ado en hun contactgegevens.

Rianne van Westen Voorzitter [email protected]
Melissa Leemberg Secretaris [email protected]
Samantha Heijden Penningmeester [email protected]
Pieter van der Beek Bestuurslid TC [email protected]
Niels van der Beek Algemeen bestuurslid [email protected]
Jeroen van de Rovaart Bestuurslid Jeugdzaken [email protected]
Jacqueline Moret Vrijwilligerszaken [email protected]

 

Competitie

  Wedstrijdsecretaresse veld [email protected]
Nathalja Klein Wedstrijdsecretaresse zaal [email protected]
Tel: 06 46789377
Nathalie Kreeft Contact oefenwedstrijden [email protected]

 

 

Hieronder tref je een overzicht aan van contactgegevens per commissie. Maar eerst: is er iets wat je graag wilt bespreken met een vertrouwenspersoon binnen de vereniging? Neem dan contact op met [email protected].

 

Technische commissie (TC)

Je bent bij de technische commissie aan het juiste adres voor scheidsrechterszaken, het wedstrijdsecretariaat en andere technische vragen.

[email protected]

 

Jeugdzaken (JZ)

Deze commissie is het aanspreekpunt voor mensen met vragen over de indelingen van jeugdteams, het spelen in een jeugdteam van ADO en overige vragen over de spelers uit deze teams. Jeugdzaken coördineert verder de ADO Kabouters en Kabouters Plus. Ook organiseert JZ activiteiten om leden te werven en we onderhouden contact met de basisscholen. Daarnaast zorgen we ervoor dat het jeugdkamp 1x in de 2 jaar een feestje is. Heb je een vraag voor deze commissie, of wil je ergens informatie over ontvangen? Stuur je mail naar:

[email protected]

 

Financiële commissie (FC)

Je kunt contact opnemen met de financiële commissie voor vragen met betrekking tot (huidige of toekomstige) sponsoring, maar ook over de financiële acties die vanuit ADO worden georganiseerd.

[email protected]

 

Communicatiecommissie (CC)

De communicatiecommissie is één van ADO's nieuwste commissies. Het doel van de commissie is om de samenwerking tussen commissies, maar ook de communicatie tussen ADO en haar leden zo goed mogelijk te laten verlopen.

Deze commissie is verantwoordelijk voor het verspreiden van de (twee)wekelijkse MANDCourant, de informatiestroom via de MAND-app en het onderhouden van de digitale kanalen zoals e-mail en social media. Heb je vragen over het vinden van informatie (zowel online als offline), neem dan contact op via:

[email protected]

 

Heb je vragen over de MANDCourant?

[email protected]

 

Beheer en onderhoud

Het onderhouden van de kantine en het bijbehorende sportcomplex van onze vereniging is een belangrijke taak. Heb je een vraag voor deze commissie?

[email protected]

 

Webbeheer

Technische vragen met betrekking tot het beheer van de digitale afdeling van ADO kunnen gericht worden aan deze commissie.

[email protected]

 

Neven Activiteiten Commissie (NAC)

Ieder jaar wordt bij ADO een groot aantal leuke, gezellige activiteiten georganiseerd door de NAC. Heb je vragen of wil je de commissie ondersteunen?

[email protected]

 

Trainersbegeleidingscommissie (TBC)

De TBC richt zich op het ondersteunen van trainers, in alle aspecten rond training geven en coaching. Het is immers belangrijk dat we met alle teams dezelfde lijn aanhouden wat we als vereniging onze spelers leren. Niet alleen wat betreft het type korfbal, maar ook op het gebied van techniek en welke zaken je leert op welke leeftijd. Heb je vragen voor deze commissie?

[email protected]

 

Kantinecommissie

De kantinecommissie is verantwoordelijk voor de bevoorrading en schoonmaken van de kantine. De commissie hoort graag of er behoefte is aan vernieuwingen en veranderingen in het assortiment. Heb je dus ideëen voor een schotel na de thuiswedstrijden van ADO 1 & 2? Of vind je het leuk om een middag te helpen met organiseren van een lekkere lunch? Dan hoort de commissie dit graag van je!

Heb je vragen of vind je het leuk om de kantinecommissie te helpen? Neem dan contact op via onderstaand emailadres:

[email protected]

 

Jeu de boules

Informatie over de afdeling ‘jeu de boules’ lees je op de pagina jeu de boules

Als je meer informatie over een commissie wilt ontvangen, stuur dan een mailtje naar de betreffende commissie of richt je vraag aan het bestuur.


Jumbo van der Hoek
AP Klootwijk BV
Voorwinden
A&M Recycling
Brillenatelier
PhyCio
UVAR
Kies
Respicon
SponsorKliks