Vereniging

Korfbalvereniging c.k.c. ADO is opgericht op 6 juni 1950. ADO staat voor Alles Door Oefening. De vereniging telt enkele honderden leden die zich wekelijks inspannen voor de korfbal, jeu de boules en ADOfit. Iedere 2 weken wordt een eigen verenigingsblad (MANDcourant) verspreid onder 260 mailadressen. In de MANDcourant vind je informatie over activiteiten, competitie, een woord van het bestuur en veel meer! Wekelijks komt er een MAND bericht uit (whatsapp) met de laatste details voor het speelweekend.

De selectie van ADO komt uit in de tweede en derde klasse van het wedstrijdkorfbal. Naast de selectie is een aantal andere teams actief in het wedstrijdkorfbal. Daarnaast wordt iedere week fanatiek aan jeu de boules gedaan.

 

Het korfbal waar ADO voor staat

De uitgangssituatie bij ADO is dat we korfballers graag willen begeleiden en opleiden. We doen dit met korfballers die spelplezier hebben en halen uit de wijze van spelen en trainen bij ADO. Net zo belangrijk is het feit dat zij zich ook als selectie en als individu doorontwikkelen bij trainingen en wedstrijden, zodat de spelers zich bewust worden van de korfbalbedoelingen en hun eigen handelen.

Dit alles moet positief bijdragen aan een aantrekkelijk (beweeglijk) spel waarbij er veel succesbeleving is en er over meerdere schijven gescoord kan worden. 

Bij ADO willen we blijvend bouwen aan verbetering van het niveau, zonder het plezier in het korfbalspel te verliezen.

 

Waar ADO nog meer voor staat

Naast de wekelijkse korfbaltrainingen en wedstrijden staat ADO met andere activiteiten ook voor actief verenigen. Op zaterdagmorgen is er voor jongste kinderen bij ADO het kabouteruurtje. Een sportief uurtje voor de allerkleinsten. Op woensdag is er de mogelijkheid om bij ADO een balletje te gooien bij de Jeu de boules. Iedere donderdagavond biedt ADO een afwisselende kracht- en conditietraining aan tijdens het ADOfit uurtje. Daarnaast worden er met grote regelmaat gezellige activiteiten georganiseerd voor alle leden van ADO.

 

Nieuwsgierig ? Kom gezellig een keer kijken !

Vragen? Mail naar [email protected]


Jumbo van der Hoek
AP Klootwijk BV
Voorwinden
A&M Recycling
Brillenatelier
PhyCio
UVAR
Kies
Respicon
SponsorKliks