ADO Fit

ADO Fit gaat voor een afwisselende buitentraining waarin kracht en conditie tijdens de training centraal staan. Dit allemaal onder deskundige begeleiders, die met veel enthousiasme en kennis voor plezier zorgen. De ADO Fit trainingen bestaan uit hardlopen, interval, krachttraining, en meer. Kortom, ADO Fit is de ideale work-out om je sterk en fit te laten voelen!

Voor wie is het bedoeld?

Iedereen is welkom (18+)! De trainers zijn opgeleid om sporters met verschillende niveaus goed te kunnen begeleiden.

Doelgroepen

  • Oud-leden in beeld: leden die regelmatig als toeschouwer op het korfbalveld te vinden zijn, maar die niet actief deelnemen.
  • Oud-leden uit beeld: leden die ooit korfbal gespeeld hebben maar vanwege blessures of ADO om een andere reden uit het oog verloren zijn weer opnieuw ontmoeten bij ADO.
  • Ouders van jeugdleden: samen met je kind sporten bij dezelfde vereniging.
  • Nieuwe doelgroep: nieuwe gezichten zijn natuurlijk zeer welkom bij ADO Fit!

 

Waar en wanneer?

ADO Fit vindt iedere donderdag plaats van 19.30 tot 20.30. Gedurende schoolvakanties, feestdagen en het einde van de korfbalcompetitie wordt er niet meer getraind.

De trainingen worden wekelijks gehouden op het sportpark, naast de ADO kantine. De trainingen zullen dus buiten zijn, al wordt er tijdens onweer en hevige regenval kort gebruik gemaakt van de kantine. Uiteraard zijn de kleedruimtes en douches van de ADO kantine toegankelijk voor de deelnemers van ADO Fit.

 

Wie en wat?

Zoals gezegd, zullen de training worden verzorgd door kundige begeleiders. Om precies te zijn, gaat dit om drie trainers met een afgeronde HALO opleiding. Dit is een sportopleiding voor gymdocent.

Wij raden je aan om een sportief outfit aan te trekken, waarin je lekker kunt bewegen. Houd rekening met eventuele kou of regen voordat je naar de training komt. 

 

Wat zijn de kosten?

Nieuwsgierig? Kom een keertje meedoen en ervaren. Leuk? Bestaande ADO leden kunnen hier zonder extra bijbetaling aan deelnemen. Daarnaast hopen we natuurlijk nieuwe leden te verwelkomen. Contributie € 41.- per half jaar en per half jaar opzegbaar.

 

Lid worden?

Leuk! We hebben je naam, adres, woonplaats, geboortedatum en e-mailadres nodig. Mail deze door aan [email protected] en wij zorgen dat je aanmelding vlekkeloos verloopt!

 

Vragen?

Altijd welkom! Als je meer wilt weten of nog een toevoeging hebt voor de begeleiders van ADO Fit, neem dan contact op met één van onderstaande contactpersonen:

  • Rianne van Westen: 06-20984880
  • Lize Liefaard: 06-34842782

 

Graag tot snel!


Jumbo van der Hoek
AP Klootwijk BV
Voorwinden
A&M Recycling
Brillenatelier
PhyCio
UVAR
Kies
Respicon
SponsorKliks